MADALINA:

Succes domnului profesor pe 1 decembrie la Palatul Cotroceni,unde va fi DECORAT de PresedinteleROMANIEI...............era si timpul


Florin:

Intru totul de acord cu tine Catalin.


Cătălin :

Ce ani frumosi au fost la cor. Ce turnee minunate. Ce munca frumoasa si ce atmosfera. Pacat ca actuala conducere a orasului a incercat sa distruga munca noastra si mai ales a domnului profesor Eli, fara de care nu ar fi existat nimic si ar fi ramas numai Minciuna acestor politicieni fara scrupule?


Sorina:

Am trait clipe minunate si unice alaturi de echipa,, vlastarelor,, in 3 turnee peste hotare. VA MULTUMESC PTR. CA EXISTATI


Alexandra:

Ce repede au trecut anii.. Parca numai ieri colindam lumea-n lung si lat. cu corul sustinand raspunsurile la Sfanta Liturghie sau la diferite concursuri... Iar acum ma gandesc sa mi iau copilul de manuta si sa l aduc la cor. Minunati ani!


Ioana:

Stiati ca in 21 de ani de activitate, corul nostru a strans nu mai putin de 43 de premii si trofee internationale in 28 de turnee in Europa si China?


Teo:

Mai copii. Faina i viata de student... dar tot la Cor era mai fain


Maria:

Abia astept sa incepem repetitiile la cor cu minunatele colinde. Sper ca domnul profesor sa se faca bine cat mai repede.


Delia:

Minunata activitatea vlasttarelor. Pacat, mare pacat ca politicieni ai orasului, fara caracter si fara bun simt si-au batut joc de munca domnului profesor si al copiilor. Ar trebui penalizati la urmatoarele alegeri. Ce spuneti?


Bianca:

Ce bine zici Adelina. Iti mai aduci minte de prima noastra excursie la Manastirea Ramet, apoi in Nordul Moldovei la Putna, Varatic, Agapia, Neamt, Pangarati, Bistra, Sucevita, Moldovita, Voronet urmata de Nordul Maramuresului. Absolut superb. Cele mai placute clipe din viata....


<<<pagina anterioară
||
pagina următoare>>>

Nume:

Mesaj:


Copyright © KTlin Creations 2009. Toate drepturile rezervate