Adelina:

Un an 2018 cu sanatate si multe bucurii!


MADALINA:

Succes domnului profesor pe 1 decembrie la Palatul Cotroceni,unde va fi DECORAT de PresedinteleROMANIEI...............era si timpul


Florin:

Intru totul de acord cu tine Catalin.


Cătălin :

Ce ani frumosi au fost la cor. Ce turnee minunate. Ce munca frumoasa si ce atmosfera. Pacat ca actuala conducere a orasului a incercat sa distruga munca noastra si mai ales a domnului profesor Eli, fara de care nu ar fi existat nimic si ar fi ramas numai Minciuna acestor politicieni fara scrupule?


Sorina:

Am trait clipe minunate si unice alaturi de echipa,, vlastarelor,, in 3 turnee peste hotare. VA MULTUMESC PTR. CA EXISTATI


Alexandra:

Ce repede au trecut anii.. Parca numai ieri colindam lumea-n lung si lat. cu corul sustinand raspunsurile la Sfanta Liturghie sau la diferite concursuri... Iar acum ma gandesc sa mi iau copilul de manuta si sa l aduc la cor. Minunati ani!


Ioana:

Stiati ca in 21 de ani de activitate, corul nostru a strans nu mai putin de 43 de premii si trofee internationale in 28 de turnee in Europa si China?


Teo:

Mai copii. Faina i viata de student... dar tot la Cor era mai fain


Maria:

Abia astept sa incepem repetitiile la cor cu minunatele colinde. Sper ca domnul profesor sa se faca bine cat mai repede.


Delia:

Minunata activitatea vlasttarelor. Pacat, mare pacat ca politicieni ai orasului, fara caracter si fara bun simt si-au batut joc de munca domnului profesor si al copiilor. Ar trebui penalizati la urmatoarele alegeri. Ce spuneti?


<<<pagina anterioară
||
pagina următoare>>>

Nume:

Mesaj:


Copyright © KTlin Creations 2009. Toate drepturile rezervate